Bank Żywności SOS w Warszawie
Przeskocz do treści
  • Aktualności
  • FEAD
    • FEAD Program Operacyjny Pomoc Żywnościowa 2014-2020
    • Podprogram 2017
      • Pliki do pobrania
      • Lista organizacji pozarządowych lokalnych (OPL)
      • Harmonogram działań towarzyszących
    • Archiwum
      • Podprogram 2016
      • Podprogram 2015
      • Podprogram 2014
  • Działania
    • Q WZMOCNIENIU
      • Generator Księgi HACCP
    • Zbiórki Żywności
      • Świąteczna Zbiórka Żywności
        • ŚZŻ w Warszawie
          • Lista sklepów ŚZŻ 2017
          • Koordynatorzy ŚZŻ 2017
        • ŚZŻ na Mazowszu
          • Partnerzy Zbiórki na Mazowszu 2016
          • Miasta
        • Wyniki ŚZŻ 2017
        • Rozdysponowanie żywności
      • Podziel się Dobrym Posiłkiem!
        • Koordynatorzy PSDP
        • Wyniki PSDP 2017
      • Akcja JAJO!
        • Wolontariusze
        • Koordynatorzy
        • Kościoły
        • Wyniki akcji JAJO!
    • Niemarnowanie żywności
      • Jak nie marnować żywności?
      • Jak wydłużyć termin ważności produktów?
      • Jak ponownie wykorzystać produkty?
      • Prawidłowe przechowywanie produktów w lodówce
      • Bajka o niemarnowaniu żywności
    • Światowy Dzień Żywności
    • Archiwum projektów
      • Wielkanocna Zbiórka Żywności
      • Festyn z Jajem 2013
      • Rockowa Zbiórka Żywności
        • Historia Rockowej Zbiórki Żywności
        • RZŻ 2014
        • więcej informacji…
      • Q Jakości – rozwój organizacji świadczących pomoc żywnościową
        • Ochrona danych osobowych – pytania i odpowiedzi
        • Ewidencja księgowa darów żywnościowych – pytania i odpowiedzi
      • System wsparcia żywnościowego BZSOS w Warszawie
      • Akademia Wolontariatu
      • 1000 pierwszych dni dla zdrowia
        • II edycja – Akademia Prawidłowego Żywienia “1000 pierwszych dni dla zdrowia”
        • Akademia Prawidłowego Żywienia – porady i ciekawostki żywieniowe
          • Czy warto karmić piersią?
          • Kiedy nie powinno się karmić piersią?
      • Festiwal Edukacyjny “SMAK”
      • Mały Dietetyk
      • „Jeść Lepiej – Żyć lepiej!”
        • Szkoła Podstawowa nr 205
        • Szkoła Podstawowa nr 81
        • Publikacja “Jeść Lepiej – Żyć Lepiej”
      • Zdrowe Danie, Dziecięce Gotowanie
        • V edycja
        • VI edycja
      • Edukacja Żywieniowa Seniorów
        • I edycja
        • II edycja
        • Broszura “Edukacja Żywieniowa Seniorów”
  • Współpraca
    • Odbiorcy
      • Nawiązanie współpracy z Bankiem
      • Zasady współpracy
      • Żywność z Banku
      • Pliki do pobrania
      • Pytania i odpowiedzi
    • Darczyńcy
      • Jak przekazać darowiznę?
      • Zwolnienia z VAT
      • Darczyńcy żywności
      • Produkty przekazane przez darczyńców
    • Wolontariat
      • Wolontariat pracowniczy CSR
      • Koordynator Zbiórek Żywności
      • Wolontariat Akcyjny
      • Poradnik dla Wolontariuszy
  • O nas
    • Misja i cele działania
    • Sprawozdania i statut
    • Media
    • Kontakt
  • Wesprzyj nas
  • 0000029435
← Poszukujemy wolontariuszy do projektu edukacyjnego „1000 pierwszych dni dla zdrowia”
Nowe wytyczne IZ dotyczące Programu Operacyjnego Pomoc Żywnościowa 2014 – 2020 w Podprogramie 2015 →

Uwaga!

Opublikowano 6 maja 2015, autor: Joanna Galek

General_Warning_signUprzejmie informujemy, że w dniach 7 – 8.05.2015r. (czwartek i piatek) magazyn i biuro Banku Żywności SOS w Warszawie będą nieczynne. Za utrudnienia przepraszamy.

Ten wpis został opublikowany w kategorii Bez kategorii. Dodaj zakładkę do bezpośredniego odnośnika.
← Poszukujemy wolontariuszy do projektu edukacyjnego „1000 pierwszych dni dla zdrowia”
Nowe wytyczne IZ dotyczące Programu Operacyjnego Pomoc Żywnościowa 2014 – 2020 w Podprogramie 2015 →
  • Bank Żywności SOS w Warszawie
    ul. St. Bodycha 97, Reguły; 05-820 Piastów 1; tel. 22 753 85 00, fax 22 723 02 71; e-mail: bzsos@bzsos.pl, NIP: 524-106-72-96;
    Numer konta: MultiBank 76 1140 2017 0000 4102 1030 6357;
    Przekaż nam swój 1% KRS 0000029435.
Bank Żywności SOS w Warszawie
Dumnie wspierane przez WordPressa.
F
?
7ads6x98y