Szkolenie – „System HACCP – bezpieczeństwo i higiena żywności”, 24 oraz 25.10.2016

Bank Żywności SOS w Warszawie

zaprasza na szkolenie

„System HACCP – bezpieczeństwo i higiena żywności”

 

Terminy:

I grupa – 24.10.2016 (poniedziałek), godz. 9.00 – 13.00

II grupa – 25.10.2016 (wtorek), godz. 9.00 – 13.00

 

Miejsce:

biuro Federacji Polskich Banków Żywności, al. Jerozolimskie 30 lok. 8, Warszawa, II piętro

Podczas szkolenia zostaną omówione zasady dotyczące bezpieczeństwa i higieny żywności oraz warunki w jakich powinna być przechowywana, transportowana oraz dystrybuowana żywność.

 

Szkolenie jest realizowane w ramach projektu „Q jakości – rozwój organizacji świadczących pomoc żywnościową”. Jest ono skierowane do przedstawicieli organizacji pozarządowych współpracujących z Bankiem Żywności SOS w Warszawie w zakresie dystrybucji żywności do osób potrzebujących.

 

Aby wziąć udział w projekcie prosimy o wypełnienie formularza-zgloszeniowego i przesłanie go na adres joanna.galek@bzsos.pl do dnia 20.10.2016.

 

UWAGA liczba miejsc dla uczestników jest ograniczona.

Wszelkie pytania odnośnie uczestnictwa w szkoleniu prosimy kierować na adres joanna.galek@bzsos.pl lub telefonicznie do Joanny Galek – koordynatora projektu – 601 390 094.

 

Serdecznie zapraszamy!

Ten wpis został opublikowany w kategorii Bez kategorii. Dodaj zakładkę do bezpośredniego odnośnika.