Bank Żywności SOS w Warszawie
zaprasza na szkolenie
„System HACCP – bezpieczeństwo i higiena żywności”
Terminy:
I grupa – 24.10.2016 (poniedziałek), godz. 9.00 – 13.00
II grupa – 25.10.2016 (wtorek), godz. 9.00 – 13.00
Miejsce:
biuro Federacji Polskich Banków Żywności, al. Jerozolimskie 30 lok. 8, Warszawa, II piętro
Podczas szkolenia zostaną omówione zasady dotyczące bezpieczeństwa i higieny żywności oraz warunki w jakich powinna być przechowywana, transportowana oraz dystrybuowana żywność.
Szkolenie jest realizowane w ramach projektu „Q jakości – rozwój organizacji świadczących pomoc żywnościową”. Jest ono skierowane do przedstawicieli organizacji pozarządowych współpracujących z Bankiem Żywności SOS w Warszawie w zakresie dystrybucji żywności do osób potrzebujących.
Aby wziąć udział w projekcie prosimy o wypełnienie formularza-zgloszeniowego i przesłanie go na adres joanna.galek@bzsos.pl do dnia 20.10.2016.
UWAGA liczba miejsc dla uczestników jest ograniczona.
Wszelkie pytania odnośnie uczestnictwa w szkoleniu prosimy kierować na adres joanna.galek@bzsos.pl lub telefonicznie do Joanny Galek – koordynatora projektu – 601 390 094.
Serdecznie zapraszamy!