Bank Żywności SOS w Warszawie
Przeskocz do treści
  • Aktualności
  • FEAD
    • FEAD Program Operacyjny Pomoc Żywnościowa 2014-2020
    • Podprogram 2021
      • Lista OPL
      • Harmonogram działań towarzyszących 21/22
    • Archiwum
      • Podprogram 2020
        • Lista OPL
        • Harmonogram działań towarzyszących 20/21
      • Podprogram 2019
        • Podsumowanie
        • Postępowanie w okresie zagrożenia epidemiologicznego związanego z COVID-19
        • Lista Organizacji Pozarządowych Lokalnych (OPL)
        • Harmonogram działań towarzyszących
      • Podprogram 2018
        • Pliki do pobrania
        • Lista Organizacji Pozarządowych Lokalnych (OPL)
        • Harmonogram działań towarzyszących
      • Podprogram 2017
        • Podsumowanie POPŻ Podprogram 2017
        • Pliki do pobrania
        • Lista organizacji pozarządowych lokalnych (OPL)
        • Harmonogram działań towarzyszących
      • Podprogram 2016
      • Podprogram 2015
      • Podprogram 2014
  • Działania
    • Q wspólnemu działaniu na rzecz walki z marnowaniem żywności
    • Generator Księgi HACCP
    • Zbiórki Żywności
      • Świąteczna Zbiórka Żywności
      • Akcja JAJO!
        • Kościoły
        • Wyniki akcji JAJO!
    • Niemarnowanie żywności
      • Jak nie marnować żywności?
      • Jak przechowywać żywność?
      • Jak ponownie wykorzystać produkty?
      • Prawidłowe przechowywanie produktów w lodówce
      • Bajka o niemarnowaniu żywności
    • Światowy Dzień Żywności
  • Współpraca
    • Odbiorcy
      • Nawiązanie współpracy z Bankiem
      • Zasady współpracy
      • Żywność z Banku
      • Pliki do pobrania
      • Pytania i odpowiedzi
    • Darczyńcy
      • Jak przekazać darowiznę?
      • Zwolnienia z VAT
      • Darczyńcy żywności
      • Produkty przekazane przez darczyńców
    • Wolontariat
      • Wolontariat pracowniczy CSR
      • Koordynator Zbiórek Żywności
      • Wolontariat Akcyjny
      • Poradnik dla Wolontariuszy
  • O nas
    • Misja i cele działania
    • Sprawozdania i statut
    • RODO
    • Nasi partnerzy
    • Kontakt
  • Przekaż darowiznę
  • 0000029435

← Q profesjonalizmowi – procedura wzorcowa dotycząca zarządzania żywnością w organizacjach pozarządowych

Procedura_wzorcowa_zarządzanie_żywnością_w_organizajcach_pozarządowych

Opublikowano 4 stycznia 2021
procedura_wzorcowa_zarzadzanie_zywnoscia_w_organizajcach_pozarzadowych
Dodaj zakładkę do bezpośredniego odnośnika.
Bank Żywności SOS w Warszawie
Dumnie wspierane przez WordPress.
F
?
7ads6x98y